Over Charlie’s 2018-01-15T15:20:14+00:00

Over Charlie’s

Charlie’s staat voor kwaliteit, streekproducten en de lekkerste ingredienten uit hun seizoen. Bij Charlie’s  geniet je in een ongedwongen sfeer van (h)eerlijke gerechten, die met trots en plezier gemaakt worden in onze open keuken, schroom niet om eens een kijkje te nemen in de keuken en tips te vragen aan Charlie of Ivo.

Van de klassieke tot de meer uitdagende creaties: Charlie’s heeft voor iedere smaak wat wils. Zet je tanden vooral eens in een van onze overheerlijke, super-de-luxe, ambachtelijke burgers! Onze burgers hebben allemaal net dat beetje extra. Burgers die stuk voor stuk het water in je mond doen lopen.

Charlie’s is er voor iedereen. Voor vrienden en familie, voor ouderen en kids, voor studenten en harde werkers, voor singles en koppels. Voor zomaar of speciaal, iets te knabbelen of uitgebreid, voor middag of avond, voor thuis of uit, voor met z’n twee of voor een groep, voor hartig of zoet en voor kleine of grote trek. Alexandra, Liza en fleur schenken de lekkerste bieren, wijnen en gin & tonics in voor jullie, weet je niet wat je moet drinken bij je steak? Zij kunnen je een gepast advies geven.

Charles en Alexandra en hun team van Charlie’s Angels en Grillmasters heten jullie van harte welkom.